Welkom bij op de website van Venezia

Pizzeria Griekse Taverna Venezia is al meer dan 20 jaar een begrip in de omgeving. Klein begonnen en uiteindelijk gegroeid tot een volwaardig restaurant, (tevens afhaal en bezorgen mogelijk) waar men komt voor de typerende zuidelijke gastvrijheid en kindvriendelijkheid. Bovendien bieden wij een zeer gevarieerde keuken waarin alles volgens traditioneel recept wordt bereid.

Neem bijvoorbeeld onze pizza’s. Dagelijks wordt het deeg naar uniek recept klaargemaakt. Speciale natuurlijke toevoegingen zorgen ervoor dat de bodem lekker knapperig blijft. Onze pizzabakkers bakken uw pizza goed belegd, zonder dikke randen en voor de kleintjes maken zij er één op maat.

Ook onze grill-gerechten en Griekse schotels worden ter plekke vers voor u bereid. De smaakvolle mediterrane specialiteiten op onze kaart bieden voor elk wat wils en worden naar keuze met heerlijke zelfgemaakte sausjes geserveerd. Probeer ook eens onze authentieke voorgerechten, allemaal uit eigen keuken!

Wij willen u er op attenderen dat de koks zoveel mogelijk proberen uw bestellingen op elkaar af te stemmen, zodat pizza’s en schotels gelijktijdig op tafel staan. Dit kan soms even tijd kosten. Bedenk dat u uit bent en neemt u de tijd om van de sfeer en van elkaar te genieten. Ondertussen doen wij ons uiterste best om u een onvergetelijke avond te bezorgen.

Vraagt u naar onze mogelijkheden voor groepsarrangementen, feesten en partijen.

Wij wensen u smakelijk eten,
buon appetito!
Kali oreksi!

De directie & medewerkers van Venezia Borger.


Pinnen, ja graag!